ダシを考えて

こんにちは

昔から料理が好きで、

最近は、ダシを一番気にしてます。

味噌汁作りでも、あごダシで

2017-11-14 15.23.42

作る時に削り、昆布とゆっくりダシを取り色々な、料理にも使い、風味が良いので

味噌や醤油も減らせるし塩分も減るのが良いですね。

楽しく料理してますね。

義典でした。

 

 

 

投稿者:

dreamgarden

Modern abode, has been a virtue of high airtight, high thermal insulation, such as if to deny the nature. But life does not only live in nature. It also affects the health less place to relieve stress in the distant from the natural society. Place that can be a natural bath in exposure to energy that is showered from the source of life universe's the Home Resort Garden.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

日本語が含まれない投稿は無視されますのでご注意ください。(スパム対策)